Thursday, 13 December 2018 | Lajme: 6

Trajneri i Partizanit ofendon dhe kërcënon (video)

Sjellja e trajnerit Dushko Vujosheviq nuk i ngjan sjelljes së një trajneri që udhëheq një nga ekipet më të mira në Serbi

Në atmosferën e ngarkuar dhe luftën  për titullin e Partizanit, trajneri u gjobit për një  gabim teknik, por kjo nuk e ndaloi  të vazhdoj fyerjet drejt gjyqëtarit. Pas ndeshjes Vujosheviq pati një konflikt me menaxherin e bardhë – kuq Nejbosha Iliq. Vujosheviq nuk foli për këtë incident, por tha se ekipi i tij nuk kishte frikë nga fitorja  dhe titulli.