Saturday, 15 December 2018 | Lajme: 0

E dyshuara për larje parash në rastin “Talir” Elizabeta Çingarovska, mbetet pa pasaportë

E dyshuara Elizabeta Çingarovska ka mbetur pa pasaportë. Gjykata Penale ka pranuar kërkesën e PSP-së dhe i ka shqiptuar masën e përkujdesit.

Përveç marrjes së pasaportës, Çingarovska duhet një herë në javë rregullisht të paraqitet në gjykatë.

Çingarovska së bashku me Ilija Dimovskin dhe Leko Ristoski janë të dyshuar se kanë kryer veprën penale “larje parash”.

Sipas aktakuzës së PSP-së, në periudhën prej vitit 2011 deri 2015 të dyshuarit Mile Janakieski dhe Elizabeta Çingarosvska, kanë organizuar pagesën e fondeve për partinë në mënyrë joligjore, duke dhënë të dhëna të rrejshme.