Saturday, 15 December 2018 | Lajme: 0

8 Dhjetori – Ditë jo pune për gjithë qytetarët në Maqedoni

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në pajtim me Ligjin për festa në Maqedoni, 8 Dhjetori – Dita e “Shën Klimentit të Ohrit” është ditë jo pune për gjithë qytetarët e vendit.

MPPS përmes komunikatës ju uron këtë festë qytetarëve të Maqedonisë.

Ndryshe, kjo do të jetë festa e fundit për këtë vit, ndërsa vitin e ardhshëm 1 janari do të jetë ditë jo pune për gjithë qytetarët./