Saturday, 15 December 2018 | Lajme: 0

SHIKOJENI: Foshnja e varur pas celularit, zbulon të vërtetën e hidhur të njerëzimit

Duhet ta shikoni këtë video!

Kjo foshnje është më pak se 1 vjeç dhe tashmë di të nervozohet shumë, çdo herë që celulari i merret nga dora.

Siç mund ta shihni në video, gjithçka që nëna duhet të bëjë për ta ndalur pikëllimin e foshnjës është t’ia kthejë celularin prapa.

 Nëse keni nevojë të qeshni kjo video është më e mira për ju, por ne mendojmë se kjo video tregon edhe një të vërtetë të hidhur të njerëzimit.

E vërteta është se njerëzimi është bërë sikur kjo foshnje. Të gjithë jemi bërë të varur thellë nga bota digjitale që e kemi krijuar, sa që kur detyrohemi të shkëputemi nga ajo, shumica prej nesh nuk reagojmë mirë.