Saturday, 15 December 2018 | Lajme: 0

Qeni i verbër prek borën për herë të parë – reagimi i tij do t’ju bëjë për vete

Smiley u lind pa sy, por personaliteti i tij e bëri atë shumë të dashur për këdo që e takoi atë.

Ai u shpëtua nga vdekja në Ontario, Kanada dhe pas disa terapive të gjata, qeni iu rikthye jetës normale.

Pasi qëndroi për shumë kohë brenda dhe duke qenë i verbër, ai nuk kishte mundësi të eksploronte botën përreth.

 Një video e tij, tregon momentin kur ai ndjen borën për herë të parë – dhe reagimi i tij do t’ju bëjë për vete. Shikojeni videon: