Saturday, 15 December 2018 | Lajme: 0

Komunikacioni në Maqedoni, shfuqizohen ndalesat dhe kufizimet

Ndërmarrja Publike “Rrugët e Maqedonisë” njofton se komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në korsi të lagura, ndërsa në disa vende ka mbetje të borës.

Gjithashtu janë hequr gjitha ndalesat dhe kufizimet që shkaktuan reshjet e borës dhe komunikacioni është normalizuar në gjitha drejtimet.

NP “Rrugët e Maqedonisë” apelon për vozitje të kujdesshme dhe përshtatje të shpejtësisë me kushtet e rrugës.

Në disa akse rrugore mund të ketë edhe rrëshqitje të dheut.