Saturday, 15 December 2018 | Lajme: 0

Të gjithë i hamë, por a e dini si prodhohen Snickers?

A keni menduar ndonjëherë sesi bëhet një ndër çokollatat më të shitura në botë Snickers.?

Në një video të publikuar në Youtube, shpjegohet procedura e përpunimit të Snickers.

Së pari, përpunohet shtresa me kikirikë ku përzihet për disa orë më lëngun e karamelit, më pas futet në frigoriferë për disa orë e më pas i vendosët shtresës së parë, e cila paraprakisht përpunohet më Kakao dhe qumësht.

Pasi të largohet nga frigoriferi pritën në copëza të vogla dhe nisën më anë të makinerisë tek pjesa e fundit, ku edhe mbulohet e tëra me çokollatë.

Në procedurën e fundit bëhet paketimi dhe vendosja e tyre nëpër kamionë për