Friday, 16 November 2018 | Lajme: 32

Vlerësimi ‘CIES’: 10 Futbollistët Më Të Shtrenjtë Në Botë, ‘Zhduket’ Ronaldo

Observatori i Futbollit, “CIES” ka bërë publike listën me emrat e 10 sulmuesve më të shtrenjtë në botë.

Nuk ka dyshime që më i shtrenjti këtë herë është ylli francez i Paris Saint Germain, Kylian Mbappe, i cili vijon të shkëlqejë, ndonëse ka një moshë relativisht të re dhe nuk ka mbushur ende 20 vjeç.

Pas tij vjen Herry Kane, ndërsa në vendine  tretë pozicionohet Neymar.

Ajo që bie në sy është mungesa e Ronaldos, ndërsa Messi pozicionohet vetëm në vendin e 6-të.

Ja lista me 10 sulmuesit më të shtrenjtë në botë:

1-21