Friday, 16 November 2018 | Lajme: 32

Gjorçev dhe Zaev përplasen për shqiptarët (video)

Deputeti i VMRO-DPMNE-së Vlladimir Gjorçev në seancën e sotme kuvendore për pyetje deputetësh, pyeti kryeministrin Zoran Zaev se çfarë ka bërë për shqiptarët të cilët në zgjedhjet e fundit parlamentare votuan pro LSDM-së. Me këtë rast Gjorçev përkujtoi premtimet e Zaevit për ujësjellësin në tetove, për deponinë në Strugë për Haraçinën e cila udhëhiqet nga kuadër i LSDM-së dhe të tjera.