Monday, 19 November 2018 | Lajme: 40

Rashiti dhe Zendeli lëshojnë Kuvendin. Çka po zihet…

Në Kuvendin e Maqedonisë po mbizotron heshtja. Pas pushimit të kërkuar, seanca ende nuk ka filluar. Sipas informatave deri tek të cilat ka arritur gazeta Lajm, deputeti i Aleancës për Shqptarët Syrija Rahiti dhe i LËvizjes Besa (Tetovë), Fadil Zendeli janë larguar nga Kuvendi.

Ata pas lëshimit të Kuvendit kanë marrur veturat dhe janë larguar