Monday, 19 November 2018 | Lajme: 40

25 vjeç por miliarder, shikoni çfarë jete bën i riu nga Norvegjia

Ai u zgjodh nga Forbes si miliarderi më i ri i botës më herët këtë vit, duke pasur një pasuri prej 2,435 miliardë funtesh.

Gustav Magnar Witzoe, 25 vjeç, nga Norvegjia, u tregon vazhdimisht ndjekësve të tij në Instagram se si jetojnë pjesa e pasur e botës, duke dokumentuar jetën e tij luksoze në llogarinë që ka më shumë se 80,000 ndjekës.

Modeli, që është nga ishulli i Froya-s jashtë Trondheimnot, nënshkroi me një nga agjencitë më të mëdha të modelimit në Norvegji, por pasurinë e ka të trashëguar nga babai.

Sipas Forbes, Gustav Witzoe ia la djalit të tij më shumë se gjysmën e fermës së peshkimit Salmar ASA, një nga prodhuesit më të mëdhenj të salmonit në botë, që u themelua më 1991.

Bashkë me fotografitë e udhëtimeve të tija luksoze, Gustav shpërndan fotografi edhe të formave të tjera të transportit, si Porsche, një aeroplan privat dhe anije.

Kjo është jeta që ky 25 vjeçar e bën:

  • 5115798-6285397-gustav-is-seen-wearing-a-saint-laurent-t-shirt-and-gucci-pouch-a-a-6-1539781530762_1539855863-38605065115802-6285397-image-m-17-1539764824529_1539855863-19645555115804-6285397-image-a-38-1539765057172_1539855863-11915595115808-6285397-gustav-is-seen-posing-in-dubai-with-the-best-views-of-the-luxury-a-5-1539781530760_1539855863-35950045115816-6285397-along-with-pictures-of-his-luxury-travels-gustav-has-also-shared-a-2-1539781530744_1539855863-9772535115810-6285397-gustav-has-given-followers-a-glimpse-at-how-the-other-half-live-a-3-1539781530746_1539855863-88483585115814-6285397-image-a-32-1539765013357_1539855863-54909755115818-6285397-image-a-30-1539764961438_1539855863-75945135115822-6285397-image-m-28-1539764910344_1539855863-78260795115806-6285397-gustav-is-clearly-a-lover-of-gucci-and-designer-clothes-showing-a-4-1539781530749_1539855863-8330627