Thursday, 18 October 2018 | Lajme: 2

Ky çift vallëzon si askush tjetër

Këta valltarë mahnitën të gjithë.

Nuk është çudi që juria u çua në këmbë dhe duartrokitën, me publikun që u ‘çmend’ pas performancës së tyre.

Nino dhe Violet, nga Holanda, kombinuan artin e vallëzimit me teknologjinë moderne 3D në performancën e tyre, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni vallëzimin e tyre: