Wednesday, 12 December 2018 | Lajme: 0

Neurokirurgjia e hap Repartin për kujdes intensiv

Klinika Universitare për Neurokirurgji sot do ta hap Repartin për kujdes intensiv.

Në ngjarje fjalime  do të mbajnë ushtruesin i detyrës drejtor i Klinikës Vladimir Rendevski dhe infermierja kryesore Renata Simonovska.

Është paralajmëruar edhe pjesëmarrje e ministrit të Shëndetësisë Venko Filipçe.