Wednesday, 12 December 2018 | Lajme: 0

Njerëzit në Japoni po jeton në vitin 3018! Këto janë arsyet përse ai popull është aq para

Japonia kur bëhët fjalë për zhvillim, inovacion dhe shërbim ka qenë gjithmonë një shembull për t’u ndjekur nga pjesa tjetër e botës. Ajo na sjell ka diçka për të na habitur gjithmonë. Robotë që punojnë si staf hoteli, ashensorë me shoqëruesit dhe dyqanet pa shitës etj. Këto janë vetëm disa gjëra që i bëjnë vizitorët të admirojnë Japoninë dhe mendojnë, “Ëoë! Unë dua të jetoj këtu!” Hidhini një sy disa prej arsyeve që ky vend duket shumë vitë përpara pjesës tjetër të botës:
Arti I Orizit: është arti i krijimit të imazheve duke mbjellë oriz të llojeve të ndryshme në një mënyrë të caktuar që të formohen imazhe 3d. Kohët e fundit është bërë shumë popullor në Japoni.
Fruata më personazhin vizatimor të preferuar të gdhendur në të.
Organizimi I valixheve më I mirë që do të shihni ndonjëherë në aeroport. Të gjitha të vendosura nga ana e dorezave që t’ju lehtësojë kapjen më të shpejtë.
Një dyqan ushqimor pa shitës- Mund të zgjidhni produktet e nevojshme dhe të lini paratë në kavanoz.

5388760-37140223_2131016423853125_5153361104751034368_n-1536219512-728-03156bd8d5-1536759179
“Seagaia” parku më I madh ujor por që ndodhet në një ambient I mbyllur.
Tualetet në cdo vënd janë me drita shumë, më lavaman të përfshirë brënda dhe gjithashtu ka karrigë për fëmijët ngjitur me derën.

5390860-image-crop-1080x1049-1536231674-728-d0ccce5fad-1536759179
Cdo produkt ushimor është identik ashtu sic e shohim në foton përkatëse. Ata nuk zhgënjejnë asnjëherë.
Ka një hotel në të cilin recepsionistët dhe shërbyesit janë të gjithë robotë. AI quhet “Henn na Hotel”
Japonia është vëndi I makinetave për ushqime! Përvecse pijeve aty mund të gjejmë dhe vezë,perime etj.
Dhee… patate të zeza! Cuditshme por e vërtetë
Kush nga këto ju surprizoi më shumë?