Friday, 16 November 2018 | Lajme: 32

Sot dhe nesër spërkatje kundër insekteve në Shkup

Bashkia e Shkupit njoftoi se sot do të fillojë spërkatjen kundër mushkonjave në rajonin e qytetit.

Sipas njoftimit, dezinsektimi ajror do të fillojë gjatë ditës së sotme dhe do të vazhdojë edhe nesër, ndërsa dezinsektimi tokësor në rajonin e Shkupit do të fillojë të hënë dhe do të përfundojë më së voni më 20 shtator.

Nga Bashkia e Shkupit thonë se nëse kushtet klimatike nuk lejojnë që të bëhet dezinsektimi, ai do të kryhet ditën e parë kur kushtet klimatike do të jenë të volitshme.

Gjithashtu, njofton bletarët që në kohë të marrin masat e nevojshme për mbrojtjen e bletëve.