Thursday, 15 November 2018 | Lajme: 0

Në Serbi hanë testikuj kafshësh, ky është festivali i çuditshëm

Në festival i gatimit të testikujve është mbajtur në Lipovicë të Serbisë.

18 ekipe nga Australia, Japonia, SHBA dhe Serbia kishin “b**e” të merrnin pjesë në këtë festival të çuditshëm.

Për të përzgjedhur fituesin, juria provonte ushqime të ndryshme të përgatitura nga testikuj të kafshëve si bualli, deveja dhe madje edhe kangurët, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni festivalin e çuditshëm: