Monday, 22 October 2018 | Lajme: 17

Kuvendi vjetor i Odës së punëtorëve në shëndetësi

Oda e punëtorëve në shëndetësi sot do ta mbajë Kuvendin e rregullt vjetor, ku do të zgjedhen kryetari dhe anëtarët e rinj të organeve.

U paralajmërua edhe fjalimi i ministrit të Shëndetësisë, Venko Filipçe.