Tuesday, 18 December 2018 | Lajme: 25

Enca edhe njëherë provokon me gjoksin

Kur është puna te gjoksi, Enca s’ja zgjatë dorën askujt.

Këngëtarja shqiptare e ka “pasurinë” më të çmuar trupore, këtë pjesë të dashur për shumicën e meshkujve.

Dhe për këtë, ajo i bën edhe reklamë në shumë postime në rrjetet sociale. Një të tillë e bëri sot para një performance të radhës në sezonën verore.

E veshur në të zeza, Enca duket kampione në gjoks, por jo mbase edhe në dukjen komplete.

enka_1533883146-1930762