Tuesday, 18 December 2018 | Lajme: 25

Dy Koretë do të mbajnë takim ministror javën e ardhshme

Koreja e Veriut dhe e Jugut javën e kaluar do të mbajnë bsiedime në nivel ministror në veri të fshatit kufitar Panminxhon, kumtoi Ministria jugokoreane për bashkim kombëtar.

Në takim do të bisedohet për zbatimin e marrëveshjeve prej samiteve paraprake dhe për përgatitjen e një takimi të ri midis liderëve të të dyja vendeve.

Ministri për bashkim Kombëtar, Ço Mjaon-Kjaon do ta kryesojë delegacioni e Koresë së Jugut në Panminxhon.