Tuesday, 18 December 2018 | Lajme: 25

Krokodili sulmon 45-vjeçarin gjatë shfaqjes. E frikshme çfarë ndodh

Kur luan me zjarrin, bëhu gati të digjesh. Po kështu dhe kur të vendosësh të luash me krokodilin…

Tao 45-vjeçar, po jepte spektakël në një shfaqje me krokodilë në Tajlandë, por jo çdo gjë shkoi sipas parashikimit.

Në një moment krokodili tenton ta kafshojë në krah, por 45-vjeçari shpëton për mrekulli.

Pasi e pësoi nga kafshimi, pronari i parkut ku po jepej shfaqja, tha se Tao ndihet më mirë: “Ai i do krokodilët dhe mezi pret të kthehet në punën e tij”.