Monday, 19 November 2018 | Lajme: 40

Çfarë ndodh me foshnjen gjatë abortit? Video që ka prekur zemrat e shumë njerëzve

Të jesh nënë është ndjesia më e bukur në botë, thonë që është e vështirë të përshkruash atë ç’ka ndjen.

Por, disa femra për arsye nga më të ndryshmet këtë mrekulli që iu ndodh në jetë e shkatërrojnë, abortojnë.

Aborti në disa shtete është i ndaluar me ligj, kurse në disa vende jo, por ajo që është e qartë është fakti se mbetet një krim.

Këtë e tregon edhe mjeku në këtë video, i cili shpjegon proçesin e abortit pasi ka bërë 1200 të tillë, ai tregon atë se çfarë ndodh me foshnjen.

Shumë njerëz janë prekur pasi kanë parë këto pamje, ndoshta edhe femrat do ndërgjegjësohen dhe të heqin dorë nga aborti, veçse në rastet kur rekomandohet nga mjeku për shkak të ndonjë rreziku