Monday, 19 November 2018 | Lajme: 40

Luftë e ashpër mes gjelit dhe qenit, shikoni kush fiton

Në videon më poshtë do ta shihni një luftë të ashpër mes gjelit dhe qenit.

E pabesueshme edhe siç mund të tingëllojë, por gjeli ia del që ta mposhtë qenin.

Qeni duket se në fund frikësohet nga gjeli i ashpër dhe fillon të ikën nga ai.