Friday, 16 November 2018 | Lajme: 8

Kabinet për të ushqyer klinik dhe kapsulë e re endoskopike në Gastroenterohepatologji

Kabinet për të ushqyer klinik dhe kapsulë e re endoskopike për ekzaminimin e sëmundjeve në zorrën e hollë sot do të lëshohen në përdorim në Klinikën Universitare për gastroenterohepatologji.

Nga Klinika informojnë se në ngjarje pritet të marrin pjesë përfaqësues të Ministrisë së Shëndetësisë dhe të Fondit për Sigurim Shëndetësor të Maqedonisë.