Friday, 16 November 2018 | Lajme: 9

Debat për model më të mirë të financimit të partive politike

Tryezë e rrumbullakët me temë “Përmirësimi i modelit të financimit të partive politike në Maqedoni”, do të mbahet sot në Shkup në organizim të Institutit nacional demokratik (NDI) dhe në bashkëpunim me Transparensi Interneshënëll Maqedoni.

Me ftesë të NDI-së, në tryezë të rrumbullakët do të marrë pjesë Liza Kllajn, eksperte nga fusha e financimit të partive politike nga Mbretëria e Bashkuar.

Organizuesi pret që partitë politike, institucionet shtetërore, mediumet dhe organizatat qytetare të kontribuojnë për përmirësim të rregulaltivës juridike para së gjithash të Ligjit për financim të partive politike dhe Kodit zgjedhor