Friday, 20 July 2018 | Lajme: 42

Arrestimi i kryetarit të Komunës së Novo Sello, merrej me kontrabandë me cigare (VIDEO)

Ministria e Punëve të Brendshme ka publikuar videon gjatë arrestimit të kryetarit të Komunës së Novo Sello dhe të personave që e shoqëronit, të dyshuar për përfshirje në kontrabandë me cigare.