Wednesday, 14 November 2018 | Lajme: 31

Stuhia e “fshin” Serbinë

Një situatë e rëndë e motit dhe me stuhi është duke mbajtur në Serbi.

Dhjetëra rrugë në zonën e Golija aktualisht janë të mbyllura, ndërsa dëmtime të mëdha janë bërë nëpër shtëpi. Shumë fshatra janë duke u përballur me probleme të furnizimit me ujë të pijshëm. Komisionet Komunale do ta vlerësojnë dëmin.