Wednesday, 14 November 2018 | Lajme: 31

Promovimi i “Pro muzika” dhe balet “Libertango” në “Verën e Shkupit”

Drejtoria për Kulturë dhe Art – Shkup sot në suaza të “Verës së Ohrit” do ta promovojë librin “Pro muzika” të muzikologut Kostadin Kostadinovski, i cili përmban 150 recensione për artistët muzikor vendor dhe të huaj, ese, portrete, intervista dhe anekdota.

Про музика книга

Në programin e festivalit Vera e Ohrit është edhe tango-baleti “Libertango” me muzikë të Astor Pjacolas.