Friday, 16 November 2018 | Lajme: 0

Masa të reja për komunat përmes Programit për zhvillim rural

Mjete të reja financiare dhe masa për komunat përmes Programit për zhvillim rural do të paralajmërojë sot Agjencia për Përkrahje Financiare dhe Zhvillim të Bujqësisë .

Prej atje paralajmërojnë se vlerën e financave dhe risive me këto masa do t’i paraqesë ministri i Bujqësisë Lupço Nikollovski dhe drejtori i Agjencisë  për Përkrahje Financiare dhe Zhvillim të Bujqësisë, Nikolçe Babovski