Friday, 16 November 2018 | Lajme: 0

Hiti më i ri në Francë, kopje e një kënge shqiptare

Përpara 4 ditësh në Francë është publikuar kënga ‘International’ nga L’Algerino dhe deri tani numëron më shumë se 4 milion klikime.

Mjafton ta hapësh këngën dhe ta dëgjosh për të kuptuar se ngjashmëria e saj me një nga hitet e vitit 2016, bashkëpunimit të Young Zerka dhe Ronela Hajati në këngën ‘Syn i jemi’.

Të dyja këngët kanë klipe verore dhe i shkojnë shumë për shtat sezonit të verës.