Saturday, 17 November 2018 | Lajme: 0

Përse shtiren femrat për orgazmën? Arsyet do ju çudisin…

Orgazma e femrës është diçka që edhe sot shkenca nuk e ka kuptuar plotësisht mënyrën si është shkaktuar dhe kushtet që çojnë në të.

Deri më tani ka qenë e mundur që të analizohet plotësisht biotizmin individuale, por ende nuk janë zbuluar detajet. Ato që e bëjnë një grua të arrijë në orgazmë sa herë që ajo ka marrëdhënie seksuale….

Duket se edhe vetë gratë nuk kanë qenë në gjendje të deshifrojnë organizatën e tyre për këtë çështje. Dëshmia është se ata shpesh zgjedhin të pretendojnë sikur kanë kaluar në orgazmë, në vend që të gjejnë një zgjidhje të përbashkët për këtë problem shumë themelor me seksin me partnerin e tyre.

Por pse femrat pretendojnë orgazmën? Shihni se çfarë rezultoi nga përgjigjet e grave që morën pjesë në hulumtime të mëdha, arsyet pse e bëjnë këtë …

-Ato nuk duan të lëndojnë egon e partnerit të tyre.

-Ato duan të rezistojnë deri në përfundim të partnerit të tyre.

-Për të rritur më tej entuziazmin që ndjejnë për veten e tyre.

-Për të ndaluar ose shmangur një “luftë”.

-Shumica e grave besojnë se orgazma forcon “lidhjen” mes çiftit.