Tuesday, 21 August 2018 | Lajme: 0

Memorandum bashkëpunimi mes Qeverisë së Maqedonisë dhe Mbretërisë së Bashkuar

Memorandum bashkëpunimi mes Qeverisë së Maqedonisë dhe Mbretërisë së Bashkuar

Qeveria e Republikës së Maqedonisë dhe Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore sot do të nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi.

Memorandumi do të nënshkruhet nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë nga ana e Ministrit për komunikacion, llogaridhënie dhe transparencë Robert Popovski dhe ambasadori i Britanisë së Madhe, Charles Garrett.