Monday, 22 October 2018 | Lajme: 17

Zyrtare: Deulofeu i Barcelonës transferohet në Watford

Barcelona dhe Watfordi kanë arritur marrëveshje për transferimin e Gerard Deulofeut te klubi nga Premierliga.

Watfordi është pajtuar t’i paguajë Barcelonës 13 milionë euro plus 4 milionë tjera bonuse për shërbimet e anësorit spanjoll,

Barça, po ashtu do të përfitojnë një përqindje të transferimit të Deulofeut në ndonjë klub tjetër në të ardhmen.

Marrëveshja për transferimin e Deulofeut është konfirmuar nga të ky klubet