Tuesday, 21 August 2018 | Lajme: 0

Vali Corleone thyen rekord në shikueshmëri

Këtë javë në Elite Show ka qenë i ftuar King Vali Corleone.

E duket se Kingu ka thyer çdo rekord shikueshmërie në këtë emision pasi që gjatë kohës sa ai fliste në Elite Show atë kanë qenë duke e shikuar më shumë se 5.4 mijë vetë.

Vali Corleone në këtë intervistë ka folur për jetën e tij private, për një shumë të madhe parash që ia kanë sjellur nga Amerika dhe shumë sekrete të tjera që nuk i kemi ditur për jetën e tij.

vali-1_1528576079-5474030
Madje, Kingu ka thënë se ka qenë edhe në Siri derisa e konsideron vendimin e Trump për Jerusalemin si kryeqytet të Izrealit, si të duhurin.