Monday, 22 October 2018 | Lajme: 17

Tërmet në Shkup

Tërmet prej 2,8 shkallë sipas Rihterit është ndje në Shkup dhe rrethinë në ora 21.30.

Dridhja është regjistruar 6 kilometra në lindje të Shkupit, në thellësi prej 1 kilometra.