Thursday, 21 June 2018 | Lajme: 2

24 maji ditë jo pune për gjithë qytetarët e RM-së

Dita e Shën Kirilit dhe Metodit, është feste shtetërore, njëkohësisht ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë.

Megjithatë, një ditë më vonë është festë fetare vetëm për komunitetin ortodoks të vendit. Prandaj, popullsia ortodokse do ti bashkon festat deri në fundjavë.