Tuesday, 16 October 2018 | Lajme: 37

Mbretëresha Elizabeth II i jep pric Harry-t dhe Markle titujt që nuk përdoreshin prej 150 vitesh

Ceremonia martesore shumëpritur nga e gjithë bota, e Princ Harry-t me Meghan Markle  po zhvillohet  sot në Kishën  St George’s, Windsor.

Pas karrierës si aktore, kurorëzimi me Princin do ta çojë Meghan nga altari në titullin e ri fisnik që ka vendosur t’i japë Mbretëresha Elizabeth II, atë të Dukeshës.

Kjo nuk pritej por mbretëresha është treguar zemërgjerë me nusen e re. Kjo kjo e fundit do t’i japë nipit të saj dhe gruas të ardhshme, Titujt aristrokrat Duka dhe Dukesha e Sussex, ishin tituj mbretëror që nuk ishte shpërndarë për më shumë se 150 vjet.