Monday, 10 December 2018 | Lajme: 0

Maqedonia, Serbia dhe Mali i Zi do të forcojnë bashkëpunimin në turizëm

Maqedonia, Serbia dhe Mali i Zi do të punojnë në përforcimin e bashkëpunimit në sferën e turizmit me qëllim të prezentimit të përbashkët në tregjet e treta dhe krijimin e ofertave të reja të përbashkëta.

Më shumë detaje për këtë do të jepen në konferencën e sotme për shtyp në të cilën janë paralajmëruar fjalime të drejtorit të Agjencisë për promovimin dhe mbështetjen e turizmit në Maqedoni, Lupço Janevski, drejtoresha e organizatës turistike të Serbisë, Maria Laboviq dhe menaxheri për planifikim strategjik dhe zhvillimin e produkteve të Organizatës turistike kombëtare të Malit të Zi, Emil Kukal.