Wednesday, 14 November 2018 | Lajme: 31

Kumucakos: Ndryshimi i Kushtetutës para ratifikimit të marrëveshjes

Ndryshimi i Kushtetutës nuk duhet vetëm të parashikohet, por edhe të zbatohet në praktikë para ratifikimit të marrëveshjes, thotë Jorgos Kumucakos, përgjegjës për politikë të jashtme në partinë opozitare greke Demokracia e Re.

“Parakusht i pacenueshëm dhe garanci themelore për zgjidhje përfundimtare të çështjes së emrit të Shkupit është ndryshimi i Kushtetutës së tyre. Ndryshim, jo vetëm që do të parashikohet, por do të zbatohet në praktikë para ratifikimit të cilëso marrëveshje”, thotë Kumucakos”, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.