Wednesday, 14 November 2018 | Lajme: 16

Erdogan bën syfyrin e parë në aeroplan, ua uron Ramazanin edhe “vëllezërve në Jerusalem”! (Video)

Rexhep Taip Erdogani ka bë syfyrin e parë në këtë Ramazan në aeroplan. Ai uron Ramazanin dhe nuk i harron vëllezërit në Jerusalem!