Friday, 16 November 2018 | Lajme: 8

Për darkë me gruan, të dashurat dhe vajzën! Këtë gjë mund ta bëjë vetëm ky milioner

Travers Beynon, i njohur si “Candyman” ka nxjerrë për darkë bashkëshorten e tij, dy të dashurat dhe vajzën në Bregun e Artë.

Të gjithë shkuan në “Nineteen at Star”, një restorant luksoz që shërben ushqim të llojit ‘Caviar’ për 600 dollarë.

Manjati i duhatin ka një rezidencë në Brengun e Artë ku jeton me gruan Taesha, 27 vjece, të dashura Nisha, 22 vjece dhe Kristal, 21 vjece.

Ai e pëlqeu shumë restorantin që i shërbeu femravr të tij caviarin e shtrenjtë dhe patate të pjekura për 84 dollarë.

Kujtojmë se Travers bën një jetë të cmendur dhe të pasur, që është e mbushur me femra të reja dhe seksi që plotësojnë të gjitha dëshirat e tij.

Gjithcka nga jeta e tij e përditshme e publikon në rrjetin social Instagram.

4C21470A00000578-5721011-The_Candyman_insists_his_wife_Taesha_loves_sharing_him_with_up_t-a-39_15261242152374C21470200000578-0-image-a-8_15261211580664C21473700000578-5721011-Krystal_left_wife_Taesha_Beynon_Travers_Candyman_Beynon_and_Nish-a-44_1526124215654