Friday, 16 November 2018 | Lajme: 0

Ja sa lehtë mund të hapet një dry (Video)

Një ide e pazakonshme për të hapur një dry nëse ju humb çelësi i tij është publikuar në YouTube më 28 shkurt, dhe është bërë hit në rrjetet sociale.

Videoja tregon në mënyrë interesante metodën se sa lehtë mund të hapet një dry, nëse ju humb çelësi i tij.

Hapja e drynit bëhet duke shkaktuar forcë të madhe në të, transmeton Gazeta Express.

Videoja e publikuar në YouTube ka arritur të mbledhë më shumë se 3 milionë shikime. Shikojeni atë: