Tuesday, 11 December 2018 | Lajme: 35

Këto janë disa çështje që do të diskutohen në Kuvend

Para Komisionit për Politikë të Jashtme në Kuvendin e Maqedonisë, do të prezantohen kandidaturat e ambasadoreve të Maqedonisë për në Bashkimin Evorpian dhe Mbretërinë e Belgjikës, Agneza Rusi-Popovska, dhe për në Francë, Jadranka Çaushevska-Dimov.

Në Kuvend do të shqyrtohet edhe Raporti i Përparimit, i Komisionit Evropian (KE), për Maqedoninë. Raportin do ta prezanton euroambasadori Samuel Zhbogar, ndërsa të pranishëm do të jenë edhe Kryeministri Zoran Zaev dhe analisti amerikan, Daniel Serëer.

Në Kuvend do të ketë një vizitë nga Grupi për miqësi Francë-Maqedoni.