Tuesday, 11 December 2018 | Lajme: 35

Moti sot në Maqedoni

Moti sot në Maqedoni pritet të jetë me diell, por do të ketë kushte për shfaqje të vrënësirave të pakta.

Pasdite pritet që në disa rajone të krijohen kushte për të reshura shiu dhe vetëtima të rralla.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë nga 4°C e deri më 10°C, ndërsa ajo ditore do të lëvizë nga 24°C e deri më 30°C.