Friday, 16 November 2018 | Lajme: 0

Tevdovski dhe Bogov në Uashington

Delegacioni i udhëhequr nga ministri i Financave Dragan Tevdovski dhe guvernatori i Bankës Popullore Dimitar Bogov, prej sot marrin pjesë në Takimet pranverore të FMN-së dhe Bankës Botërore në Uashington.

Gjatë vizitës është paraparë që delegacioni të takohet me përfaqësues të lartë të Bankës Botërore, Fondit Monetar Ndërkombëtar, Bankës Evropiane të Investimeve, Bankës Qendrore të Evropës dhe Korporatës Financiare Ndërkombëtare (IFC).

Fokusi i bisedimeve do të jetë bashkëpunimi aktual dhe i ardhshëm i Maqedonisë me të dy institucionet.