Tuesday, 11 December 2018 | Lajme: 35

Dimitrov: Shpresojë në rekomandim pa kushte për fillimin e bisedimeve me BE

Shpresojë se do të kemi rekomandim pa kushte për fillimin e bisedimeve për antarësim në Bashkimin Evropian, thekson shefi i diplomacisë së Maqedonisë, Nikolla Dimitrov, në fjalimin e tijë para pjesëmarrësve në konferencën rrajonale në rastin e 10 vjetorit të formimit të Fondit Evropian për Ballkanin çka po mbahet sot dhe nesër në Beograd.

Ai deklaroi se me padurim pret të lexoj raportin e Komisionit Evropian, që duhet të publikohet nesër.

Theksojë se integrimin në Bashkimin Evropian duhet të shikohet rajonal dhe vendet duhet të jenë të vetëdijshëm për bashkëpunimin e tyre.