Monday, 10 December 2018 | Lajme: 0

Lotë dhe emocione në Amerika’s Got Talent. Ilahia për Profetin Muhamed që ngriti peshë publikun (VIDEO)

Lotë dhe emocione në Amerika’s Got Tailent.. Ilahia për Profetin Muhamed që ngriti peshë publikun