Friday, 16 November 2018 | Lajme: 0

Artan Grubi nesër takohet me Jiri Shestak, nënkryetar i Senatit të Republikës së Çekisë

Komisioni për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë do të ketë takim me z. Jiri Shestak, nënkryetar i Senatit të Republikës së Çekisë, në shoqërinë e kryetarëve dhe anëtarëve të Komisionit për Politikë Evropiane dhe Komisionit për Politikë të Jashtme, Mbrojtje dhe Siguri.