Monday, 22 October 2018 | Lajme: 17

Mbrëmje poetike me të madhin Çun Lajçi

Mbrëmje poetike me artistin e madh nga Kosova, Çun Lajçi, të premten në ora 18:30 në Librarinë e Çarshisë në Shkup.

Në këtë mbrëmje do të bëhet promovimi i librave të fundit të tij dhe recital i poezive rrëqethëse.