Monday, 10 December 2018 | Lajme: 0

Njerku ‘djall’, përdhunoi dy vajzat e mitura dhe solli në jetë 8 fëmijë me to

Njeku ‘djall’ ka dalë përpara gjykatës me akuzën e përdhunimit të dy vajzave të tij. Nga abuzimi i njerkut me vajzat kanë ardhur në jetë 8 fëmijë.

Rasti i tmerrshëm doli përpra jurisë në Queens të New York.

Njerku mohoi përdhunimin e vajzave në mënyrë të përsëritur kur ato ishin nën moshën 15 vjeç, midis viteve 2005-2008.

Ai u shpall fajtor pas dëshimsë që nëna e vajzave dha në gjyq.

Abuzimi doli në dritë vetëm kur motra më e rritur tregoi rastin në shkollë dhe më pas u lajmërua policia.

Njerku, identiteti i së cilit nuk bëhet i ditur për të mbrojtur viktimat, do të dënohet muajin e ardhshëm dhe mund të përballet me 175 vite burg, raporton Daily Neës.