Monday, 10 December 2018 | Lajme: 0

Qeveria i mbyll dyert para qytetarëve (Foto Galeri)

Qeveria i mbylli dyert qytetarëve. Ranë në ujë përpjekjet e LSDM-së dhe qeverisë së udhëhequr nga Zaevi  për tu treguar si qeveri e hapur e cila nuk ka frikë nga populli i saj.

protest-almir-vlada-1-200x200protest-almir-vlada-2-200x200protest-almir-vlada-3-200x200protest-almir-vlada-4-200x200protest-almir-vlada-5-200x200protest-almir-vlada-6-200x200protest-almir-vlada-7-200x200protest-almir-vlada-8-200x200protest-almir-vlada-9-200x200protest-almir-vlada-10-200x200

Organizatërot e protestës kanë kërkuar dorëheqjen e të gjithë prokurorëve maqedonas dhe shqiptarë bashkë me Kryeprokurorin Jovevski. Sipas tyre Jovevski nuk është reformë ai është si Jolevski.

Protesta ishte madhështore, por nuk u pa asnjë lider partie shqiptare.

Kjo protestë vjen nga vendimi për rikualifikimin e lëndës dhe lirimit nga paraburgimi të të akuzuarit Boban Iliq.
protest-za-almir-pred-vlada-14protest-za-almir-pred-vlada-13protest-za-almir-pred-vlada-12protest-za-almir-pred-vlada-11protest-za-almir-pred-vlada-10protest-za-almir-pred-vlada-9protest-za-almir-pred-vlada-8protest-za-almir-pred-vlada-7protest-za-almir-pred-vlada-6protest-za-almir-pred-vlada-5protest-za-almir-pred-vlada-11-200x200protest-za-almir-pred-vlada-6-200x200protest-za-almir-pred-vlada-1-200x200